Over de work-life skills

“Er zijn vaardigheden die we eigenlijk op school zouden moeten leren, maar die nauwelijks aan bod komen.”

Work-life skills

“Onze huidige maatschappij geeft een overmaat aan mogelijkheden en informatie. Om niet alleen te overleven, maar je echt goed te voelen en een bijdrage te leveren, heb je bepaalde skills nodig. De niveaus in work-life skills geven daar inzicht in.

De work-life skills hebben een duidelijke opbouw meegekregen, zodat je er stap voor stap aan kunt werken. Als mens. Als medewerker. Als werkgever die een team of een organisatie naar een hoger niveau wil brengen. Elke opgedane work-life skill geeft een impuls aan je leven en zorgt ervoor dat je merkt dat je meer kan betekenen voor anderen.

Je bent nooit klaar met leren. Als je verder groeit in je work-life skills ervaar je dat dat mooi is. Ik leer zelf ook nog elke dag.”

Lees ook de veelgestelde vragen over de work-life skills.

Meijke van HerwijnenMeijke van Herwijnen, Msc MHA
Oprichter

Meijke van Herwijnen heeft als belangrijkste waarden: opbouwen, verantwoordelijkheid, lichtheid en duidelijkheid. Ze heeft een passie voor leren en lesgeven. Haar opleidingachtergrond is Voeding en Gezondheid (Wageningen Universiteit), hbo leefstijlcoach en Master of Health Administration (TIAS). Ze is sinds 2004 eigenaar van Visiom.